IMG Creative

Човечеството  винаги е търсило начини да остави своята следа във времето. Всяка епоха, всяка култура, всяко поколение се стреми да създаде нещо неповторимо, с което да разкаже своята история и предаде своето съобщение.

Днес в 21-ви век, начините, по които можем да оставим следа, са трансформирани от пещерни рисунки в дигитални визии. В свят, където иновацията е под всякаква форма, самостоятелното открояване на бизнеса изисква нещо повече от обикновеното.

Корените на IMG Creative се намират във вълнуващите проекти на Internet Media Group, където всеки член от нашия екип е вложил частица от своята креативност и професионализъм, за да създаде нови идеи и перспективи в света на медиите и събитията.

През годините, работейки по проекти за клиенти от различни индустрии, нашият екип е развил не само безупречни умения в областта на графичния дизайн, но и дълбоко разбиране за това как визуалните елементи влияят на потребителското поведение и възприятие. В IMG CREATIVE, ние не се задоволяваме със стандартите – ние ги надграждаме.

За нас, графичният дизайн не е просто професия – това е изкуство да разказваш истории чрез визии, които привличат, вълнуват, продават и оставят следа. В IMG CREATIVE вярваме, че успешният бизнес започва с успешен дизайн. Едно добре измислено лого, иновативна опаковка, уебсайт, който спира дъха, или маркетингова кампания, която не може да бъде забравена, могат да преобразят всяка компания и да й дадат значително предимство пред конкуренцията.

Защото в края на краищата, всеки успех започва с една идея. А всяка идея има нужда от Creative.

Добре дошли в света на IMG CREATIVE, където вашите идеи стават реалност!

IMG Creative in Графичен и печатен дизайн Лого и бранд идентичност Дизайн на дигитално съдържание Дизайн на маркетинг съдържание Уеб дизайн Видео реклами Редизайн на сайт Видео обработка

IMG Creative


Address: Europe, EMEA
Plovdiv [BG], Valko Shopov 2B street [Headquarter]
Email: office@imgcreative.eu
Phone: +359 889 355 855