Видео анимация и motion графика

С услугата за видео анимация и графика на движение ние можем да накараме историите ви да оживеят с помощта на плавни анимации и завладяващи графики. Екипът ни притежава експертния опит за създаване на широка гама от анимирано съдържание и обяснителни видеоклипове, които опростяват сложни концепции, до анимирани лога, които вдъхват живот на идентичността на вашата марка.

text anim_1@500x-8

Анимация на текст

Нашата услуга за анимация на текст ще ви помогне да превърнете всеки обикновен статичен текст в завладяваща динамична история.

gif anim@500x-8

Анимирани GIF файлове

Ако искате да завладеете аудиторията си и да общувате с нея по най-добрия начин, доверете се на нашата услуга за анимирани GIF файлове. Ние ще изработим персонализирани, привличащи вниманието проекти, които да добавят динамична нотка към вашето дигитално съдържание и да бъдат перфектни за споделяне в социални медии, публикуване в уеб сайтове или ползването им за имейл кампании.

logo white@500x-8

Анимация на лого

С услугата за анимация на лого ние превръщаме вашето статично лого в динамично и интригуващо визуално изживяване. Нашите персонализирани анимации правят вашата идентичност запомняща се и представяща същността на вашата компания по най-добрия начин.

loti@500x-8

Лоти и уеб анимация

С тази услуга се създават леки, мащабируеми анимации, които подобряват потребителското изживяване и ангажираност на вашия уеб сайт и мобилни приложения. Нашите експертно изработени Lottie анимации гарантират, че цифровите ви платформи ще бъдат впечатляващи, интерактивни и оптимизирани за производителност. 

animation@500x-8

Анимация на герои 

Вдъхнете на вашите разкази индивидуалност и емоция чрез услугата Character Animation. Ние ще съживим героите с експресивни и детайлни анимации, които разказват случки отвъд думите. Пуснете ни задача!

stream@500x-8

Анимация за стриймъри

Подобрете вашето стрийминг присъствие с услугата ни Animation for Streamers, с която ние ще изработим персонализирани анимации и наслагвания, които да отразяват вашия стил по най-добрия начин и да повишават ангажираността на зрителя. Перфектни за въведения, преходи и интерактивни елементи, нашите дизайни гарантират, че аудиторията ви ще открои и улови същността на вашия канал.

Може би имате нужда и от

Създаване на видео съдържание и реклама Видео oбработка и постпродукция Видео анимация и motion графика

Често задавани въпроси!

Видео анимацията е процесът на създаване на визуални ефекти и движения чрез компютърна графика. Тя може да включва 2D или 3D изображения, анимация на персонажи и други визуални елементи.

Съществуват различни типове уеб анимации, включително CSS анимации, JavaScript анимации, SVG анимации и Lottie анимации.

Моушън графиките са вид анимация, която комбинира графичен дизайн и движение, често с аудио ефекти. Те се използват за създаване на рекламни видеоклипове, интро за видео съдържание, анимации за уебсайтове и други.

Процесът включва концептуализация и сценарий, разработка на сториборд, създаване на анимацията, добавяне на аудио и специални ефекти, и финално редактиране.

Ние използваме най-съвременните софтуерни програми за анимация и моушън графики като Adobe After Effects, Blender, Cinema 4D и други професионални инструменти.

Уеб анимациите подобряват потребителското изживяване, правят съдържанието по-интересно и привлекателно, и могат да помогнат за по-добра визуализация на информацията онлайн.

Лоти анимацията (lottie animation) е формат за анимации, който позволява използването на висококачествени анимации в уебсайтове и мобилни приложения с минимално влияние върху производителността.

Можете да интегрирате лоти анимация в уебсайта си, като използвате библиотеката Lottie за JavaScript или чрез различни CMS плъгини.

Някои от най-добрите инструменти за създаване на текстова анимация са Adobe After Effects, CSS animations и JavaScript библиотеки като GreenSock (GSAP).

Времето за създаване на анимация и/или motion графика зависи от сложността на проекта. Обикновено отнема от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от изискванията на клиента.

Цената на видео анимацията варира в зависимост от сложността, дължината на видеото и специфичните изисквания. Обикновено цената се определя след консултация и оценка на проекта.

Да, можете да разгледате нашето портфолио на уебсайта ни, където сме споделили примери на завършени проекти за различни клиенти. Пуснете ни задача от бутона най-горе в сайта и ние ще върнем информация за актуалните ни възможности да работим заедно.