Графичен & Печатен дизайн

В свят, в който емоционалното усещане, породено от печата, се пресича с визуалното въздействие на графиките, IMG Creative предлага своята услуга за графичен и печатен дизайн. Сфера, в която творчеството не познава граници!

Създали сме много на брой списания в онлайн и принт формат като част от портфолиото на Internet Media Group (Media & Events). Нашият опит се простира в широк спектър: от изискани визитни картички, през брошури, до редица печатни издания.

Ние вярваме в това, че всеки един печатен материал е възможност за вашия бранд да създадете по-стабилна връзка с аудитория си.

Дизайн на флаери

Подсилете рекламната си стратегия с услугата “Дизайн на флаери”. За нас е важно всяка визия да улавя същността на вашето послание и да води до действие от страна на вашата аудитория. Добрият флаер е посланието, което вие трябва да оставите в ръцете на клиента. А това е територията, която ние владеем.

Дизайн на брошури

Всяка брошура не само информира, но и впечатлява визуално. Тя по най-добрия начин насочва аудиторията към вашия бранд с кратък текст и завладяващи дизайнерски елементи.

Дизайн на плакати

В IMG Creative ние използваме силата на визуалната комуникация, за да създадем плакати, които привличат вниманието, но и провокират размисъл и действие. Не можеш да ги подминеш, когато вървиш по улицата! Нашите дизайни по поръчка съчетават впечатляващи образи с въздействаща типография, така че всеки плакат съдържа завладяващ призив за ангажиране с вашето събитие, кауза или бранд.

Дизайн на табели

Тази услуга ще ви позволи да превърнете първото впечатление за вас като компания в дълготрайно добро мнение. А ние ви обещаваме, че всеки елемент ще бъде изработен с акцент върху вашата марка, така че да бъде атрактивна за вашата аудитория. Нашите експертни дизайни гарантират яснота при позиционирането на бранда и естетическа привлекателност, които ще превърнат всяка част от табелата в основна допирна точка, комуникираща ефективно и подобряваща визуалния пейзаж. 

Дизайн на менюта

Визиите, които нашият екип може да създаде, са толкова реалистични, че изображенията могат да заблудят клиентите, че вместо снимка държат в ръцете си истински продукт. 

Дизайн на каталози

Подобрете представянето на вашия продукт с услугата ни за дизайн на каталог. Всяка страница представлява пътуване през вашите предложения. Нашият подход съчетава завладяваща визия с подробни описания на продуктите, което не само привлича, но и задържа интереса на клиентите. Заминавате за експо или конференция? Каталогът трябва да е в ръцете ви. Ние правим дизайн на каталози по заявка!

Дизайн на събития и конференции

От 2014-та година насам имаме опит в създаването на стотици събития и конференции, от идеята до реализацията, в лицето на Internet Media Group. Създаваме банери, реклами, видеа и дизайни, които може да ползвате за привличане на повече продажби, а и не само. Пуснете ни задача!

Може би имате нужда и от Графичен и печатен дизайн Лого и бранд идентичност Дизайн на дигитално съдържание Дизайн на маркетинг съдържание Уеб дизайн

Често задавани въпроси!

Графичният дизайн е процесът на създаване и комбиниране на различни визуални елементи, като текст, изображения и цветове, за да се създаде ефективна графична комуникация. Той се използва за създаване на разнообразни видове материали, като лога, брошури, уеб дизайн, рекламни материали и други.Разликата между графичен и печатен дизайн е, че графичният дизайн е виртуален и се използва за цифрови медии като уебсайтове и социални мрежи, докато печатният дизайн е предназначен за физически носители като брошури, плакати и книги.

Ключови софтуерни инструменти за графичен дизайн включват Adobe Photoshop за обработка на изображения, Adobe Illustrator за векторен дизайн и Adobe InDesign за макетиране и издаване на документи.

Основните елементи на добър дизайн за печат включват правилно разпределение на текст и изображения, подбор на подходящи шрифтове, цветове и формати за конкретния проект.

Някои от най-честите грешки при печата включват ниска разделителна способност на изображенията, неправилни цветови настройки и недостатъчно внимание към общия макет и типографията. За да ги избегнете, следва да се уверите, че всички елементи на дизайна са правилно подготвени и оптимизирани за печат.

Типографията играе ключова роля в графичния и печатен дизайн, като определя четимостта и визуалния стил на текста, както и усещането и настроението на дизайна. Правилният избор на шрифтове и тяхното правилно разположение са от съществено значение за успешен дизайн.

Основните елементи на добър дизайн за флаери включват а) ясно определени целеви точки, б) привличащи вниманието графики и изображения, в) лесно разбираемо съдържание и г) привлекателно оформление.

За успешен дизайн на плакат е важно да се комбинират текст и изображения по такъв начин, че да се предаде силно послание и да се привлече вниманието на зрителите.

Най-добрите практики за подредба на информацията в менюто на ресторант включват групиране на ястията по категории, използване на лесно разбираем език и ясно подчертаване на специални предложения или най-популярните ястия.

За създаване на дизайн за каталог трябва да се използва чист и минималистичен дизайн, добре организирана информация и качествени изображения на продуктите.

Времето за създаване на дизайн зависи от сложността на проекта и самия продукт – дали става въпрос за дизайн на брошура, флаер, каталог и т.н. Обикновено отнема от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от изискванията на клиента.

Цената варира в зависимост от продължителността и сложността на проекта, както и дали става въпрос за дизайн за дигитален материал или физически такъв. За точна оферта, моля, свържете се с нас с подробности за вашия проект.

Да, можете да разгледате нашето портфолио на уебсайта ни, където сме споделили примери на завършени проекти за различни клиенти.