Дизайн на маркетинг съдържание

В света на дигиталния маркетинг, където всяко съобщение цели да привлече внимание, IMG Creative издига вашия бранд с несравним дизайн на маркетингово съдържание. Нашата услуга съчетава креативност и стратегия, предназначена да създава завладяващо съдържание, което не само привлича окото и ангажира вашата аудитория, но и продава. Facebook / Meta, Google, YouTube, Web и още много канали са част от маркетинг микса, а дизайнът е първото впечатление.

 

Ние гарантираме, че всяка част от съдържанието съвпада перфектно с идентичността на вашия бранд и маркетинговите цели. 

Ние можем да пренесем вашето маркетингово съдържание отвъд клишираните дизайни, като създадем визия, която не само се откроява в претъпкания дигитален свят, но и проправя пътя към реалната здрава връзка с вашата аудитория.

Дизайн на реклами

Услугата за дизайн на реклами превръща посланието на вашия бранд във визуален шедьовър, който въздейства на целевата аудитория, като гарантира, че рекламите ви ще се открояват в днешния претрупан дигитален пейзаж. Рекламите преминават през много канали: от рекламите в уеб сайтовете, през мрежата на Гугъл, Мета (Фейсбук), Тик-Ток, Инстаграм и стигнат чак до банерите в програматик мрежата от сайтове. Ние сме там, за да ги завладеем и да отправим правилното послание за вас.

Дизайн на социални медии

Подчертайте присъствието си в социалните мрежи с услугата за дизайн на социални медии. Ние ще се погрижим всяка публикация и банер да са внимателно изработени, за да отразяват същността на вашия бранд и да ангажират общността ви. Следим тенденциите, говорим с маркетолози, присъстваме на почти всяка конференция по тематиката и сме в крак с последните иновации какво привлича и какво продава. Вашата цел е важна за нас и ние ще я изпълним!

Имейл дизайн

Съживете вашите имейл кампании с услугата за имейл дизайн на IMG Creative. Ние ще направим всичко възможно вашите бюлетини и промоционални имейли да бъдат комбинация от естетически привлекателен и функционален дизайн, пригоден да ангажира вашата аудитория и да подтиква към взаимодействие. Разкажете ни за вашата автоматизацията под формата на маркетинг фунии от имейл кампании и ние ще ви разберем. Нашият екип се фокусира върху създаването на завладяващи дизайни на имейли, които да правят впечатление и да бъдат очаквани от вашите абонати. Така ще бъдете сигурни, че съобщенията ви не само достигат до входящата кутия, но и действително се четат и водят до продажби и добър имидж.

Дизайн на банери

Подобрете своята онлайн реклама! Ние ще изработим впечатляващи дизайни, които привличат вниманието и стимулират активността на потребителите. Стандартни банери или HTML5 формат? Всякакви размери, според нуждите ви. Просто пуснете задача, горе вдясно в сайта! Ние сме вашите creative партньори.

Дизайн и редактиране на изображения и миниатюри

Усъвършенствайте вашето визуално съдържание с услугата за дизайн и редактиране на изображения и миниатюри. Ние с всеки един пиксел ще превърнем вашите изображения и миниатюри в открояващи се и привличащи вниманието. Подайте ни задача!

Може би имате нужда и от Графичен и печатен дизайн Лого и бранд идентичност Дизайн на дигитално съдържание Дизайн на маркетинг съдържание Уеб дизайн

Често задавани въпроси!

Дизайнът за социални медии включва създаването на визуално привлекателни и информативни материали за публикуване в социалните мрежи, които целят да привлекат вниманието на потребителите и да генерират ангажираност с марката и/или продукта.

Професионалният дизайн на онлайн реклами е от съществено значение, тъй като визуалното впечатление, което рекламата прави, може да има значителен ефект върху успеха на кампанията. Добре изработената реклама привлича вниманието на потребителите и увеличава вероятността за конверсия.

Дизайнът на имейли играе ключова роля във взаимодействието с потребителите. Привлекателно оформените мейли с включени визуални елементи и ясно структурирани съдържателни блокове имат по-голям шанс да бъдат отворени и прочетени от получателите.

Най-добрите практики за дизайн на имейли включват използване на привлекателни графики, подчертаване на важни съобщения, оптимизиране за мобилни устройства и избягване на претоварване с информация.

Основните елементи на един успешен дизайн на уеб банер включва: а) ясно определена цел, б) привлекателен визуален елемент, в) кратко и ясно послание и г) ясен призив към действие (CTA – A call to action), което подканва потребителите да кликнат върху банера.

Ефективните стратегии за дизайн на уеб банери включват проучване на целевата аудитория, определяне на ясни цели, използване на привлекателни визуални елементи и тестване на различни варианти за оптимални резултати.

При дизайна на социални медии, основните предизвикателства включват запазването на съответствие с бранда, адаптирането към различни платформи и формати и генерирането на съдържание, което е интересно и атрактивно за целевата аудитория.

Дизайнът за социални медии може да подобри видимостта и ангажираността на маркетинговите съобщения чрез създаване на визуално привлекателни постове и реклами, които привличат вниманието на потребителите в препълнения свят на социалните мрежи.

Професионалният дизайн на онлайн реклами може да повлияе положително на ефективността на кампаниите чрез повишаване на вниманието, увеличаване на CTR (Click-Through Rate) и подобряване на общата реакция на потребителите.

Времето за създаване на дизайн зависи от сложността на проекта и самата услуга – дали става въпрос за дизайн за социални медии, банери, имейл и т.н. Обикновено отнема от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от изискванията на клиента.

Цената варира в зависимост от продължителността и сложността на проекта, както и от съответната услуга – дизайн за социални медии, банери, имейл и т.н. За точна оферта, моля, свържете се с нас с подробности за вашия проект.

Да, можете да разгледате нашето портфолио на уебсайта ни, където сме споделили примери на завършени проекти за различни клиенти.