Дизайн на дигитално съдържание

Услугата за дизайн на дигитално съдържание ви гарантира, че вашето послание не само достига, но и отговаря напълно на спецификите на вашата аудитория. В тази епоха на информационно пренатоварване, за да се откроиш се изисква не просто да бъдеш видян, а да задържиш вниманието на потребителите върху себе си. 

Нашият екип притежава богата експертиза в създаването на цифрово съдържание, което да е едновременно иновативно и въздействащо. 

Независимо дали става дума за социални медии, уебсайтове, имейл кампании, видео или дигитална реклама, ние от IMG Creative ви обещаваме, че вашето съдържание не само ще бъде видяно, но и запомнено.

Дизайн на презентации

​​Сложете акцент върху посланието си с услугата за дизайн на презентации на IMG Creative. Ние можем да превърнем вашите идеи във визуални слайдове, които наистина да впечатляват. Нашият персонален подход гарантира, че всяка презентация не само ще изглежда професионално, но също така и ще взаимодейства правилно с вашата публика, превръщайки всеки слайд в стъпка към успеха. Дизайнът е само малка част от магията, която правим, когато създаваме следващата ви успешна презентация.

Дизайн на инфографики

Преобразувайте комплексната информация в завладяващи визуални истории с услугата “Дизайн на инфографики” на IMG Creative. Нашият екип е специализиран в представянето на сложните набори от данни в ясни, ангажиращи графики, които привличат вниманието и подобряват разбирането.

Дизайн на илюстрации и шаблони

В услугата за дизайн на илюстрации и шаблони, творчеството се среща с функционалността в изработването на визуални елементи по поръчка и практични дизайни. Нашият персонален подход гарантира, че всяка илюстрация и шаблон са не само визуално привлекателни, но и подходящи, за да отговорят на нуждите на вашия бранд. Илюстрирай целта си. Свържи се с нас!

Може би имате нужда и от Графичен и печатен дизайн Лого и бранд идентичност Дизайн на дигитално съдържание Дизайн на маркетинг съдържание Уеб дизайн

Често задавани въпроси!

Дизайн на дигитално съдържание е процесът на създаване на визуално привлекателно и функционално съдържание за дигитални платформи, като уебсайтове, мобилни приложения, социални мрежи и др.

Основните елементи на успешния дигитален дизайн включват добре изградена информационна архитектура, внимателно избрани цветови палитри, уебсайт шаблони, ефективен UX/UI дизайн и атрактивни илюстрации.

Дигиталните материали включват уебсайтове, мобилни приложения, електронни книги, инфографики, видео материали, интерактивни презентации, онлайн курсове и много други

Популярни професионални инструменти за дигитален дизайн са Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, XD, Figma, Sketch и др. Има и много безплатни опции като Canva, Pixlr, GIMP и др.

Основни принципи са яснота, простота, последователност, привлекателност, достъпност, функционалност, удобството за използване и оптимизация за различни устройства.

Достъпността гарантира, че дигиталното съдържание може да бъде възприето и използвано ефективно от всички хора, включително хора с увреждания. Включва елементи като алтернативен текст, контрасти и др.

Дигиталният дизайн се различава с интерактивността, множеството формати, устройства и разделителни способности. Изисква различен подход и добавени елементи като UI, навигация, анимация и т.н.

Най-използваните формати са JPEG/JPG, PNG, GIF, SVG, PDF, MP4, AI, PSD и др. Изборът зависи от вида съдържание – изображения, анимации, документи и др.

Целта е да се постигне баланс между привлекателен дизайн и оптимизиране на размера на файла за по-бързо зареждане. Използват се техники като компресиране на изображения, разделяне на съдържанието на части и други оптимизации.

Някои актуални тенденции са простият дизайн, минимализмът, илюстративните елементи, гъвкавите и адаптивни дизайни, скролинговите ефекти, асиметрията и др.

Времето за създаване на дизайн зависи от сложността на проекта и самата услуга – дали става въпрос за дизайн на инфографики, презентации, илюстрации и т.н. Обикновено отнема от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от изискванията на клиента.

Цената варира в зависимост от продължителността и сложността на проекта, както и от съответната услуга – дизайн на инфографики, презентации, илюстрации и т.н. За точна оферта, моля, свържете се с нас с подробности за вашия проект.

Да, можете да разгледате нашето портфолио на уебсайта ни, където сме споделили примери на завършени проекти за различни клиенти.