Видео oбработка и постпродукция

При работата си върху видео обработка и постпродукция ние обръщаме внимание на най-малките детайли. Нашите експерти подбират най-подходящите необработени кадри и ги подреждат в свързан завладяващ разказ с помощта на най-новите инструменти и техники за усъвършенстване на визуализациите, подобряване на аудиото и добавяне на динамични елементи като графики и анимации. Като на кино! Пуснете ни следващата ви задача!

video editing@500x-8

Редактиране на видео

Преобразувайте необработените си кадри в шедьовър с услугата ни за редактиране на видео. Нашите специалисти съчетават потока на повествованието, ритъма на звука и визуалната естетика, за да може всяка редакция не само да разказва вашата история, но и да усилва въздействието й върху публиката. Редактирането на видео е изкуство на спокойния ум.

logo@500x-8

Създаване на Intro & Outro видео

Направете трайно първо впечатление, като се доверите на услугата ни за създаване на Intro & Outro видео. Ние ще създадем за вас индивидуални Intro и Outro видеа, които ще обособят по най-добрия начин същността на вашата марка и ще ви изградят собствена идентичност в спомените на потребителите и партньорите ви.

template editing@500x-8

Редактиране на видео шаблони

Ние ще персонализираме всеки видео шаблон, като ще се постараем освен той да отговаря на вашия бранд, да бъде изпълнен възможно най-висококачествено и в кореспонденция с вашето послание и представа за естетика. Видео шаблоните са предварително готови елементи, които ние можем да надградим специално за вас, за много по-добра цена от цялостното видео създаване на видео за реклами, социални мрежи и уеб сайтове. 

visual effect@500x-8

Визуални ефекти

С услугата за визуални ефекти на IMG Creative ние ще превърнем вашето съдържание от поредица обикновени кадри в необикновено кинематографично изживяване. Бъдете професионалисти с нашия екип и услуга.

Може би имате нужда и от

Създаване на видео съдържание и реклама Видео oбработка и постпродукция Видео анимация и motion графика

Често задавани въпроси!

Видео обработката и постпродукцията включват всички етапи на работа с видеоматериал след неговото заснемане. Това може да включва монтаж, цветова корекция, добавяне на ефекти и звук.

Нашите услуги включват видео монтаж, редактиране на видео, цветова корекция, визуални ефекти, анимация, добавяне на звук и музика, както и финализиране на видеото за различни платформи.

Поддържаме широка гама от файлови формати, включително MP4, MOV, AVI, и много други. Ако имате специфичен формат, моля, уведомете ни предварително.

Препоръчваме да предоставите всички видео и аудио файлове, както и допълнителни материали като лога, графики и сценарий, в най-високото възможно качество.

Използваме водещи софтуери като Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, DaVinci Resolve и After Effects, за да гарантираме високо качество на нашата работа.

Да, предлагаме професионална цветова корекция, за да гарантираме, че вашето видео изглежда възможно най-добре и съответства на вашата визия.

Да, можем да добавим субтитри, анимации и текстови ефекти, които да подобрят вашето видео и да предадат посланието ви по-ефективно.

Времето за видео обработка зависи от сложността на проекта. Обикновено отнема от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от изискванията на клиента.

Цената варира в зависимост от продължителността и сложността на видеото, както и от необходимите услуги. За точна оферта, моля, свържете се с нас с подробности за вашия проект.

Да, можете да разгледате нашето портфолио, където ще намерите примери за предишни проекти и нашата работа.