Видео съдържание и реклама

IMG Creative се отличава със създаването на видео съдържание и реклама, което може да представи брандовете по най-добрия начин пред публиката чрез завладяващи визии и криейтив концепции. В нашия екип работят експерти, които отлично разбират динамиката в ангажираността на зрителя, което им позволява да създават видео съдържание, способно не само да привлича вниманието, но и да предизвиква емоции и да вдъхновява действие. 

Основно правило в нашата работа е да си сътрудничим тясно с клиентите от концепцията до завършването. Да проучим детайлите на бизнеса и спецификата и да минем през a.i.d.a концепцията. По този начин гарантираме, че всяка част от съдържанието изразява идентичността и целите на марката по най-добрия начин.

video white@500x-8

Продуктови видеоклипове

Услугата за изработка на продуктови видеоклипове на IMG Creativе ще представи продукта ви по най-добрия начин, но и ще помогне за подобряването на продажбите. А какво по-хубаво от това аудиторията да запомни продукта ви, благодарение на видео реклама, и целенасочено да започне да го търси. Бъдете забелязани!

video yellow@500x-8

Видеоклипове

Доволните ни клиенти вече споделят, че видеорекламите ни са повишили многократно продажбите на компанията. Много хора още говорят за тях! И това е така, защото в работата си ние следим стриктно най-новите дигитални тенденции, които продават, както и интересите на аудиторията.

teach@500x-8

Видеоклипове за електронни обучения

Подобрете вашите образователни предложения с услугата “Видеоклипове за електронни обучения”. Нашите специално създадени визуални разкази са предназначени да ангажират максимално аудиторията с идеята на обучителната програма, а впоследствие да спомогнат ученето да се превърне в завладяващо и приятно изживяване за ученици от всички възрасти.

slideshow@500x-8

Слайдшоу видеоклипове

Уловете и предайте вашето съобщение с елегантност, креативност и яснота. Ние можем да трансформираме вашите снимки и текст в динамични презентации. Нашите персонализирани слайдшоу видеа са предназначени да впечатлят вашата аудитория и да превърнат всеки преход и рамка в значима част от вашата история.

video white@500x-8

UGC видеоклипове и реклами

Повишете автентичността на марката си и се свържете с аудиторията си на персонално ниво с услугата UGC (съдържание, генерирано от потребителите). Ние подготвяме и трансформираме истински клиентски истории и препоръки в мощно видео съдържание, което не само показва реални преживявания, но вдъхва доверие в аудиторията и насърчава ангажираността ѝ чрез красив дизайн.

social media@500x-8

Видеоклипове за социални мрежи и маркетинг

Подобрете стратегията си с услугата за изработика на видео съдържание за  социални медии и маркетингови видеоклипове. Ние ще създадем видео съдържание, което ангажира, забавлява и образова вашата аудитория, като, разбира се, се съобразим и с различните специфики.

Нашите персонализирани видеоклипове са предназначени да въздействат на зрителите, като стимулират не само гледания, но и подтикнат към взаимодействие с компанията.

online shop@500x-8

Видео клипове на продукти за електронна търговия

Услугата ни “Видео клипове на продукти за електронна търговия” показва, че ние разбираме разликите в представянето на даден продукт, когато той се предлага за продажба във физически или онлайн магазин, и използваме това знание по най-добрия начин в полза на клиентите ни. Така че без съмнение можем да ви предоставим възможно най-доброто видео за вашите продукти или бранд, свърани с вашите онлайн продажби.

corporate2_1@500x-8

Корпоративни видеоклипове

Услугата за изработка на корпоративни видеоклипове на IMG Creative ще помогне за стабилизирането на вашата корпоративна идентичност и налагането на бранда на пазара. Нашите професионални видеоклипове служат и като мощен инструмент за завладяване на аудиторията, като показват ангажимента ви към високи постижения и иновации.

web and mobile@500x-8

Визуализации на приложения и уеб сайтове 

Тази услуга създава увлекателни видеоклипове, които подчертават характеристиките, използваемостта и уникалните предимства на вашето приложение или уеб сайт. 

Нашите предварителни проучвания са предназначени да извлекат необходимата информация за потенциални потребители. По този начин ние ще предоставим продукт, който сме сигурни, че ще постигне желаните резултати да се хареса на аудиторията и да донесе успех на бранда.

Може би имате нужда и от

Създаване на видео съдържание и реклама Видео oбработка и постпродукция Видео анимация и motion графика

Често задавани въпроси!

За създаването на професионално корпоративно видео, трябва да започнете с ясна стратегия и идея за вашето съдържание. Инвестирайте в качествена видео и аудио техника, и не пренебрегвайте важността на добър монтаж и обработка на материала.

Видео рекламите играят ключова роля в онлайн маркетинга, като предоставят възможност за по-директно и емоционално взаимодействие с потенциалните клиенти. Те могат да увеличат бранд осведомеността и ангажираността и да насърчат конверсиите.

Основните елементи на успешно видео съдържание включват а) силна история, б) визуална привлекателност, в) качествена продукция и г) ясен призив към действие (CTA) за зрителите.

Най-често срещаните грешки при създаването на видео съдържание включват лошо качество на звука и изображението, дължина на видеото извън оптималния диапазон и липса на цялостна стратегия за маркетинг.

Продуктовите видеа за електронна търговия показват продуктите в действие, което помага на потребителите да разберат техните функции и ползи. Също така, те увеличават доверието на клиентите и намаляват процентът на върнати стоки, защото предоставят по-реалистична представа за продукта.

Инвестирането във видео обучение е важно, тъй като то предоставя по-ефективно и ангажиращо съдържание за целите на обучение на служители, клиенти или студенти. Видеото може да улесни усвояването на информацията, да запази вниманието на учащите се и да им помогне да запомнят по-добре материала.

Визуализацията спомага за ясно и привлекателно представяне на информацията и функционалността на приложението или уебсайта, като улеснява навигацията и взаимодействието на потребителите.

За да създадете успешна видео стратегия за социалните медии, първо трябва да определите вашите цели и целева аудитория. След това изберете подходящите социални платформи за вашия бизнес и адаптирайте съдържанието си към тях. Използвайте разнообразни видео формати, като например кратки клипове, истории, живи предавания и други, за да задоволите различните предпочитания на вашата аудитория.

Времето за създавене на видео зависи от сложността на проекта. Обикновено отнема от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от изискванията на клиента.

Цената варира в зависимост от продължителността и сложността на видеото, както и от необходимите услуги. За точна оферта, моля, свържете се с нас с подробности за вашия проект.

Да, можете да разгледате нашето портфолио на уебсайта ни, където сме споделили примери на завършени проекти за различни клиенти. Свържете се с нас като ни подадете задача от бутона най-горе в сайта.