AI Assist Услуги

В бързо развиващия се технологичен свят IMG Creative е начело на иновациите, благодарение на AI Assist Услуги. Образно казано, ние работим много добре с много на брой AI инструменти и платформи и можем да ви доставим решения над всичко, което можете да си представите, бързо и евтино. Ние използваме силата на изкуствения интелект, за да предложим съдействие в рационализирането на процесите, подобряване на креативността и предоставяне на решения, които водят до успеха.

Нашите AI решения са пригодени да отговорят на уникалните нужди на бизнеса в различни индустрии, предоставяйки инструменти и стратегии, които са не само футуристични, но и практични и действащи днес. Нека ние да бъдем вашият AI асистент в морето от криейтив инструменти с изкуствен интелект.

Работим с ChatGPT (Open Ai),HubSpot AI, Copy AI, Semrush Copilot,Instanly AI, Google Gemini/Bard, Canva Magic, DALL-E 3, Midjourney, ImageFX, Lumen5, Adobre Firefly, Jasper, Grammarly, Design AI, Zapier, Lina HR Ai, AdCreative AI и др.

Section-images-Ai
ai@500x-8

Съдържание и маркетинг чрез AI инструменти 

Подобрете съдържанието и маркетинговите си стратегии с нашите AI умения за създаване на съдържание и маркетинг чрез AI инструменти. Познаваме усъвършенствани алгоритми с изкуствен интелект, които анализират тенденциите, прогнозират поведението на потребителите и автоматизират създаването на съдържание чрез AI. Тази наша услуга гарантира, че вашите кампании ще бъдат не само силно насочени и персонализирани, но и динамично оптимизирани за ангажираност и реализация.

hr@500x-8

HR проекти с помощта на AI услуги

Направете революция в своите HR процеси с нашите AI услуги в HR индустрията. Чрез AI ние можем да интегрираме модерните технологии и иновативните стратегии за рационализиране на набирането на таланти, повишаване на ангажираността на служителите и оптимизиране на управлението на работната сила.

ai design@500x-8

AI Дизайн услуги

Ние използваме много AI инструменти за създаване на дизайн. Той представлява пресечна точка между изкуствения интелект и иновативния дизайн, а резултатът е персонализирани визуално впечатляващи графики. Нашите подобрени с AI инструменти рационализират процеса на проектиране, като предлагат уникални, персонализирани решения, които улавят същността на вашия бранд и впечатляват вашата целева аудитория както никога досега.

sales@500x-8

AI Sales процеси и автоматизации

Нашите умения за създаване на AI продажбени процеси, ще ви помогнат да трансформирате стратегията си за продажби. Ние използваме AI инструменти и нестандартни идеи, за да рационализираме процеса на продажби, да подобрим ангажираността на клиентите и да стимулираме растежа на приходите. Помогнали сме на много компании да автоматизират своите процеси, чрез различни решения. Но дали можем да сме ви полезни, ще кажем, след като ни изпратите задача от бутона горе вдясно на уеб сайта ни.

Може би имате нужда и от

AI Assist Услуги Създаване на съдържание Фото и видео студио Smart визитки

Често задавани въпроси!

Услугите за асистиране чрез изкуствен интелект включват използването на AI технологии за автоматизиране на задачи, подобряване на клиентското обслужване и оптимизиране на бизнес процесите.

AI асистентите могат да автоматизират рутинни задачи, да анализират данни в реално време, да предлагат персонализирани препоръки и да подобрят общото качество на обслужване на клиентите.

Съществуват различни видове AI асистенти, включително виртуални помощници, чатботове, гласови асистенти и автоматизирани системи за поддръжка. Както и ние ръчно да съдействаме за ваши задачи чрез помощта на популярните софтуери за AI. 

Да, AI асистентите могат да се интегрират със съществуващите системи на фирмата чрез API-та и други технологии за свързване, което осигурява гладка и ефективна работа.

Разходите за внедряване на AI асистенти варират в зависимост от сложността и обема на проекта, но инвестицията обикновено се изплаща бързо чрез повишена ефективност и намалени оперативни разходи.

AI може да подобри маркетинга усилията чрез автоматизация на анализите, персонализация на съобщенията и оптимизация на разпространение на съдържанието. Изкуственият интелект може да спомогне за  идентифицирането на най-ефективните стратегии и канали за достигане до потенциални клиенти.

Използването на AI дизайн услуги предоставя множество предимства, включително по-бързо създаване на дизайни, персонализирани визуални решения и оптимизация на графичните елементи за различни платформи. AI инструментите могат да предложат креативни идеи и да улеснят процеса на създаване на атрактивни визуални материали.

AI автоматизацията може да подобри продажбените процеси чрез автоматизиране на рутинни задачи, анализ на клиентското поведение и предоставяне на персонализирани предложения. Това позволява на продажбените екипи да се фокусират върху стратегическите аспекти на продажбите и да увеличат ефективността си.

AI може да подобри клиентското обслужване чрез чатботове и виртуални асистенти, които предоставят бързи и точни отговори на въпроси. Това намалява времето за реакция и увеличава удовлетвореността на клиентите, като същевременно облекчава работата на човешките оператори.

Да, можете да разгледате нашето портфолио на уебсайта ни, където сме споделили примери на завършени AI проекти за различни клиенти. Подайте ни задача от бутона най-доре в сайта.